An școlar 2022-2023

An școlar 2019-2020

An școlar 2018-2019

Organizarea activităților

 

 

 

An școlar 2017-2018

Chestionare de feedback cu referire la întregul program din săptămâna altfel

Organizarea activităților

 

 

În cadrul acestei activitati i-am învățat pe copii să se conecteze cu Sinele Înalt și să Vindece Planeta prin exerciții de vizualizare!! De asemenea s-au făcut activități sportive de joc si mișcare!!
Catedra de Sport a Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu", Cluj Napoca

“Bonjour, ça va, merci!”
Am participat cu elevii clasei a V-a A la atelierele ludice si jocurile interactive de la Mediateca Institutului Francez din Cluj. Mima, brain-box-ul, cărţile interactive și animate i-au delectat pe cei mici. Apoi, gurmanzi cum suntem, am degustat tartele dulci și sărate de la bistro-ul cu specific frantuzesc, “A la tarte”.

 

Am participat cu elevii clasei a VIII-a A la o vizita “de lucru” la intreprinderea  “Emerson Automation Solution”. Ne-am bucurat de atentia oferita de domnul Radu DASCALU (Talent Acquisition Lead ) , care ne-a ghidat  intr-o prezentare si discutie in cladirea administrativa asupra Emerson in general si a campusului  din Cluj in particular, a asigurat impreuna cu domnul director Berfela Dumitru vizita campusului intre cladiri, vizita hala de productie si 2-3 business-unit-uri Emerson (cladirea M5).

                 Pentru acestea, am purtat ochelari de protectie si protectii pentru papuci.

 

 

Elevii clasei a VIII-a A au fost interesati de o vizita la liceele clujene. Am vizitat liceele “Onisifor Ghibu” si “Avram Iancu”. Am fost ghidati de doamna profesoara  Ungureanu Loreta (profesoara de limba engleza  de la Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu”) si de domnul director adjunct  Marius Adrian Rusu (Liceul  Teoretic “Avram Iancu”).